Het Baken Groep 8 - Microkrediet Project: EUR 1750,-

Opnieuw werd Stichting Juul enorm verrast door Groep 8 van basisschool het Baken uit Alphen aan de Rijn, inmiddels een hele trouwe partner van Stichtng Juul. In het kader van een microkrediet project kregen de leerlingen van groep 8 EUR 5,- per persoon. Daarbij kregen zij de opdracht om klusjes te bedenken, waarin deze vijf euro geinvesteerd kon worden met als doel daarmee geld te verdienen. Nou, dat is gelukt, want uiteindelijk leidde dit tot een enorme opbrengst. Menig investeerder zou zijn vingers aflikken met zo'n resultaat.

Ontzettend goed om op deze manier een bijdrage te leveren aan een goed doel, in dit geval natuurlijk Stichting Juul.

We zijn jullie (en natuurlijk meester Niek Oosterlee em zijn collega's van het Baken) enorm dankbaar voor deze prachtige gift, en wensen jullie heel veel succes op jullie nieuwe school.

Groep 8 Het Baken