FC Rijnvogels prolongeert samenwerking

Na een succesvol maatschappelijk partnerschap tussen FC Rijnvogels en Stichting Juul liep in juni jl. het 3 jarig samenwerkingsconvenant af. Als onderdeel van deze samenwerking werden diverse acties gerealiseerd met mooie opbrengsten, werd een aantal maal de kinderafdeling van het LUMC bezocht en werd meegedaan aan KinderTV op het LUMC.

Op zaterdag 26 november werd het conventant dat deze samenwerking bekrachtigd getekend voorafgaand aan de wedstrijd FC Rijnvogels - FC Volendam.

Stichting Juul is natuurlijk enorm blij en trots dat het bestuur van FC Rijnvogels besloten heeft om deze samenwerking met nog eens 3 jaar te verlengen.

We zien er naar uit, we bruisen van nieuwe ideeen en wensen natuurlijk FC Rijnvogels en haar supporters een heel mooi nieuw seizoen toe.